За нас

Рекламна агенция "Топ дизайн България" EООД е създадена на 28.02 2012 година в град Силистра и има удоволствието да ви запознае със своята дейност. На сайта ще намерите услугите, който предлагаме. Разполагаме с 30 билбордове в област Силистра, където Вие ще може да се позиционирате. Също така разполагаме с 1 LED двустранен билборд, който е в центъра на град Силистра с перфектен изглед от всички страни.

Въпреки малкия стаж в който действаме като рекламна агенция. Успяхме да сформираме екип от профeсионалисти от който Вие (нашите клиенти) ще получите специално внимание и индивидуален проект за вашите цели, а не просто стандартен проект по шаблон. Обръщаме внимание и на най-дребните детайли - от самото начало на проекта до неговия край, защитавайки Вашите интереси.

Рекламна агенция Топ дизайн е агенция, ориентирала дейността си в пълното рекламно обслужване – графичен и  лого дизайн, създаване на фирмена идентичност, изработка на клипове, печатна реклама, брандиране на автомобили, външна реклама, сувенирна реклама, уеб дизайн, изработка фирмени статични и динамични сайтове - това са част от нашите услуги.